Friday, March 21, 2008

update-uri

Wow, observam ca a trecut ceva vreme de cand am scris update-uri pe blog :), desi mailuri am tot scris. Asa ca iata un status cu ce se mai intampla prin program:

Editia 1: mentoratzii nostri din prima editie au primit note foarte bune la brieful cu intersectiile incalcite, semn ca au inceput sa capete experienta :)). Nu am dat inca brieful nr 4, din cauza ca mentorul uneia dintre grupe are ceva probleme si nu a reusit prin urmare sa dea inca rezultatele (se rezolva cu siguranta pana la sfarsitul saptamanii). Dupa killer brieful de intersectii, de data asta vom avea ceva mai uman, dar la fel de challenging, pe telecom :). So stay tuned! Mai ales ca mai avem niste surprize pe stoc.


Editia 2: din moment ce am prelungit deadline-ul de inscriere, am decalat si deadline-ul trimiterii rezultatelor. Am primit multe inscrieri, si ne bucura sa vedem ca inca exista interes pentru mentorship-ul nostru. Numai ca vrem sa le analizam cu atentie, astfel ca rezultatele vor fi gata cel mai probabil pana la sfarsitul lunii.


Pentru intrebari, comentarii, evaluari, injuraturi si alte asemenea, folositi cu incredere rubrica de comentarii.

23 comments:

Anonymous said...

Bonsoar, nenea si tanti mentori!:]
Am trimes si eu un rezolvation de brief si ma intrebam daca oare trebuia sa primesc pe mail o confirmare a inscrierii in preselectie. o_O
I wus just curious. U know..passionately curious...am nimerit bine?:P
Thank you, have fun!

Anonymous said...

wow. 5 bucks say her myspace backround color is pink.

Anonymous said...

Azi cand am intrat pe blogul vostru am vazut o lista cu cei care au fost admisi in program. Inima mea a stat in loc pt cateva secunde, ca apoi sa isi reia ritmul normal cand am observat ca era lista din iulie 2007. Atunci am realizat ca imi doresc foarte mult sa intru in acest program indiferent de ce ar zice lumea. Sper sa va placa ideile mele, putin mai mult decat ideile celorlalti. O zi buna.

Anonymous said...

Wow, subtle. Pebbles has once again confirmed his/her merit. That cannot be refuted. Worldwide.

Anonymous said...

Mess is lore ! Care este limba pe care o vorbesti ? Sau care dintre ele o vorbesti corect ?

Anonymous said...

hahaha, bine. ai castigat. acadea de capsuni sau vanilie?

nu te mai ataca si nu mai da google search la "comeback lines".

Anonymous said...

because life is too short. we have no time to waste in fights and pointless argues.

i say we should all eat lollipops (vanilla or strawberry)and really start loving each other! think about it.

Anonymous said...

salut! tot de nota la brieful de intersectii intreb :))) primim si noi un raspuns saptamana asta? multumesc

Anonymous said...

...and people should identify theirselves with their own nicknames/names. think about it.

CNB said...

avantajul dragut al internetului este ca pentru oamenii obisnuiti iti poti ascunde identitatea...e mai nasol cand dai peste ITisti care te desconspira :)

Anonymous said...

*themselves

Anonymous said...

La o parte, oameni comuni, here comes balasa. E deconspirare, nu desconspirare. Am vazut eu prin DEX. Acum inapoi la aitiul tau, ce-o fi ala. Tacere!

Anonymous said...

Nu-mi plac oamenii care nu se tin de cuvant , asta spune multe !

CNB said...

Less is more!

Nu o sa ma leg nici de id tau care nu este altceva decat un cliseu derivat din ideologia biblica pe care aproape nimeni nu il doreste astazi si nici de faptul ca te dai analfabeta cand vine vorba despre un domeniu de care te bucuri din moment ce prin mila lui World Wide WEb postezi aberatii...apropo, eu recunosc ca am facut o greseala si nu o scuz prin faptul ca am scris in viteza (desi este adevarat) dar tu cum scuzi romgleza de balta pe care o folosesti? Crezi ca ma impresionezi ca sti sa combini doua limbi si probabil la o conversatie in engleza iti obosesti mainile incercad sa desenezi ce vrei sa spui??? Si daca tot ai vazut in DEX....incearca la roman (in ideea e locuitor al Romaniei) sa vezi ce scrie.....e un pont gratuit. Tu ce zici? cu romgleza ta esti pe undeva pe la jumatate intre Romania si USA adica fix in OCEAN

Anonymous said...

hai odataaaaaaaaaaaaaa cu lista finala !!!!! mai asteptam mult sau ce facem aici ??? stim ca sunteti ocupati cu alte treburi, dar si de noi POATE ca o sa aveti nevoie candva ;)
merci mult anticipat

Anonymous said...

Adevarat, anonymosule. Macar sa mimeze un pic de interes. Na, e si pentru ei o campanie de PR, printre multe altele.
Asa e si cu Politia Romana, lege si ordine, dreptatea este buna, bla. Formele fara fond. Saying fara doing. Ambalaj. Bla. Inconsecventa.
Noroc!

Anonymous said...

"Crezi ca ma impresionezi ca STI sa combini doua limbi[..]?", replica fulgerator Balasa, un important filozof in viata.
Eu STIu, tu STIi, el STIe. Acum repeta, te rog. Cum e? Ai prins schema. Eu o ardeam pe romgleza cand tu chiuleai de la gramatica. Daca esti cuminte, maine conjugam si pentru plural, bine? Si cu asta incheiem timpul prezent. La alte timpuri e putin mai complicat pentru tine, insa am nazuinta ca vei reusi.
U think ur style is sexy and juicy. Dar cred ca ai putza mica.
Mna, daca astia nu ne dau rezultatele, ne mai umplem timpul.
Ciao!

Anonymous said...

Eu imi vreau banii pe bilet inapoi

Anonymous said...

Bai manca-v-as , voi ati adormit ?

Deja o dam in nesimtire !

Mail nu aici update nu....

WTF ?

CNB said...

less is more!

fetito ai o problema de personalitate, si frustrarile tale le arunci pe un forum care are alt scop...oricum inainte de a da tu vreun reply tin sa spun ca nu ma simt flatat ca te-ai gandit la mine dezbracat...cat despre putza mica....ce sa zic? daca asa te consolezi mai usor cu gandul ca nu ma poti avea...:))))))) si sa nu uit....poti sa mori linistita ca nu cred ca sunt multi care sa iti duca lipsa...si sa o dam un pic in engleza: life sucks but you suck more (sper sa prinzi substratul)...apropo...daca te dai asa desteapta incearca ca data viitoare sa iti turezi mai mult neuronu si sa scrii si tu in engleza corect, nu de alta dar pari o pustoaica care arde vremea pe mess.... nu cred ca poti "sa arzi" si altceva :)

Anonymous said...

Am citit ce ati scrism mai sus! Ar fi tare sa va intalniti la acest mentorship. Multa bafta amandurora.

o'nitza said...

punem de-o prezentare live?

Anonymous said...

Pai ar cam trebuie. Ce rost are sa pierdem timpul airea, asteptand ca cei de la mccann sa ne arunce osul. Sau mai bine sa facem altfel. Sa le dam lor un brief sa il rezolve si sa facem si noi cum fac ei. Sa ne amuzam pe seama lor. Noi sa stam sa discutam sa ne bem cafeluta si din cand in cand sa scriem pe blog cat de ocupati suntem noi si ca mai dureaza cateva zile, apoi o saptamana, cumulat sa astepte cateva luni. Ce noi nu putem!