Monday, April 7, 2008

update

stim, stim, stim ca nu primim nici un soi de cirscumtante atenuante din partea voastra pentru intarzierea in afisarea rezultatelor :), si intelegem asta, pentru ca pesemne ca sunteti foarte curiosi. ne cerem scuze, si promitem ca mai mult de cateva zile nu mai intarziem.

9 comments:

Anonymous said...

Daca o sa cautati in dictionar cuvantul neserios o sa vedeti ca acolo apare numele celor care se ocupa de acest mentorship. Tot asa inainte.

Anonymous said...

Eu propun sa facem greva. Cine mi se alatura.Astia chiar isi bat joc de noi. Cine este pentru, cine este impotriva. Sigur cand o sa se afle rezultatele cei care o sa intre in program o sa dea uitarii si acest mentorship si oamenii care se ocupa de el o sa devina cel mai nemaipomenit program, cei mai nemaipomeniti oameni. Cei admisi o sa se simta atat de norocosi si recunoscatori. Cand lucrurile ar trebui sa stea invers. Ei ar trebui sa fie recunoscatori ca au mai facut rost de 20 de sclavi pe plantatie care sunt dispusi sa dea tot si chiar putin mai mult, ca sa ii multumeasca pe ei. Tineri pe care daca o sa ii angajeze (1,2)dupa multe teste si pregatiri o sa ii exploateze, ca peste tot in acest domeniu pe un salariu de mizeri, ca doar nu au experieta.

Anonymous said...

Zicea cineva ca vai domne unii isi baga picioarele in acest program pe parcurs si deaceea mai bune sunt programele care pun o taxa. Acum inteleg de ce isi baga picioarele lumea in acest program in timp. Datorita voua mentorilor. Cine ia apararea mentorilor ori este in tabara lor ori nu stie despre ce vorbim ori este drogat.

Anonymous said...

putem intarzia si noi cu brieful vodafone ? :)

McCann Creative Mentorship said...

1. dragi anonimi, de acum incolo am dezactivat comentariile anonymous. ni se pare ca daca aveti ceva sa ne spuneti, e mai corect sa o faceti in nume personal.

2. ne-am cerut mii de scuze pentru aceste intarzieri, ele se petrec din motive cat se poate de obiective, si nu pt ca sta cineva sa isi bea cafelutza in loc sa munceasca. suntem de acord cu voi ca este o situatie neplacuta, dar faptul ca intarziem afisarea rezultatelor cu cateva zile nu inseamna decat ca toti mentorii sunt dedicati acestui program si prefera sa aiba mai mult timp ca sa discute pe indelete rezultatele. mentorship-ul nostru nu e perfect, intr-adevar, dar nici participarea nu e obligatorie. daca porniti de acum cu ideea ca facem acest program ca sa facem rost de niste sclavi pe plantatie, nu intelegem de ce ati mai incerca sa intrati in program pana la urma. ii obositi pe cei care intra in mentorship pentru ca vor sa invete, sa se perfectioneze, sa se distreze si sa comunice cu unii dintre cei mai buni creativi din industrie. asa cum sunt toti cei care au ramas in editia 1.

daca insa vi se pare ca intarzierea noastra e o greseala peste care nu puteti sa treceti, va puteti retrage in orice clipa.

multumim,
CMT

Anonymous said...

Mihnea mi se pare mie sau esti putin suparat legat de comentariile primite?
Scuze, scuze si iar scuze !
Daca la urmatorul test o sa va trimit rezolvarea cu intarziere 2-3 saptamani insotita de multe scuze dumneavoastra ce o sa ziceti ?
Perioada in care am rezolvat testul a fost pentru mine o perioada aglomerata, ca sa termin la timp am stat pana noaptea tarziu. Cred ca respectul pe care noi il oferim celor implicati in acest program ar trebui sa il primim si noi. Chiar daca facem de placere ceea ce facem nu este deloc simplu. Ideile nu stau pe gard si am vrea si noi sa simtim ca suntem apreciati (macar asa putin)indiferent daca suntem sau nu acceptati in program. Voi fara noi nu ati fi nimic si noi fara voi nu am fi nimic. Probabil ca multi sunt in asentimentul meu.O zi buna si fi calm Mihnea.

CNB said...

Pentru mine e evident ca scopul lor in viata nu este acest mentorship si nici nu pot sa spun ca e gresit acest lucru. In primul rand e gratis, deci o fac oamenii printre picatele. Acum sa explic de ce cred eu ca trebuie sa fim corecti si ei isi pot permite luxul de a intarzia. Eu privesc relatia dintre noi (cei care participam la program) si ei ca o relatie intre agentie si client. Noi suntem agentia (ei trimit brief-ul noi il rezolvam) noi trebuie sa respectam un deadline ca orice alta agentie iar clientul poate sa intarzie cu feedback-ul din simplu motiv ca el are banu'. Si clientul de nenumarate ori iti da pe ultima suta de metri feedback-ul sau chiar mai rau brief-ul. De ce? Din n motive de genu: discutare buget, prea multi oameni care trebuie sa decida sau nu daca are loc campania si fiecare dintre acei oameni au propriile ingrijorari si dorinte, etc.. Asa ca noi trebuie sa fim cat se poate de corecti din toate punctele de vedere, pentru ca dragi mei sa lucrezi in agenti cam asa e....mai sunt si cazuri fericite, dar din pacate viata nu e doar miere si lapte....si referitor la anonimul de mai sus: nu sunt nici drogat, nici in tabara lor si chiar stiu despre ce vorbesc....

Anonymous said...

Cred ca ar trebui sa nu va mai suparati atunci cand primiti critici si sa incercati sa remediati problemele respective. Consider ca daca nu invatam din greseli nu putem niciodata schimba ceva in bine.
Faptul ca ati sters anonimul din punctul meu de vedere a parut un represaliu (de ce nu ati luoat aceasta masura atunci cand ati primit o vorba buna, ca au fost si vorbe de lauda, de ce nu ati vrut atuci sa stiti cine a scris mesajul respectiv),impotriva celor care au ceva de spus. Zic celor care au ceva de spus deoarece o persoana care face din program nu o sa fie sincera cu dumneavoastra (sa isi foloseasca numele real)odata ce aveti atitudinea pe care o aveti cand vine vorba de critici. Ar trebui in loc sa ii descurajati pe cei care au ceva de spus, tocmai sa ii incurajati si sa fiti deschisi la sugesti care ar putea ajuta acest program sa se perfectioneze.
Ma deranjeaza atitudinea pe care o aveti cand vine vorba de noi si acest program. Nu o singura data am auzit ideea "Nu va convine nu sunteti obligati sa aplicati,Puteti oricand sa va retrageti etc" Nu cred ca asa ar trebui sa se puna problema. Mi se pare jignitor. Este ca si cum ati spune : Noi nu avem nevoie de voi, voi aveti nevoie de noi. Hai sa fim realisti. Nimeni nu s-a nascut invatat, cei care sunt acum mari au fost si ei candva mici asa ca eu cred ca avem nevoie unii de ceilalti. Daca ne gandim bine noi ,invataceii reprezentam viitorul iar mentorii reprezinta prezentul. Daca noi nu am exista, nu ar mai exista nici viitor cand vine vorba de publicitate.
As propune sa se faca pace timp in care fiecare (si noi si voi) sa se gandeasca unde a gresit si sa incerce sa remedieze problema scuzele sa nu mai fie necesara. O zi buna.

Anonymous said...

deci...?