Thursday, January 10, 2008

Entran - nota maxima in "clasa" titus

Au obtinut Carina Sava si Paula Ionescu, care oricum si-au postat deja ideile :).

Dar, ca sa urmarim tiparul, fetele au pornit de aici, rezolvare despre care Titus a zis asa:

"Sinteti ca dacia, pe drumul cel bun. Un pic prea cuminti si mult prea corecte. Aveti voie sa exagerati, ca si despre asta e vorba in publicitate.
Insightul vostru e corect, ca “una scurta” devine “una care dureaza mult, foarte mult, foarte foarte mult”. Dar voi luati lucruri din viata reala (sex in masina/sex in lift) pe care nu le exagerati decat un pic; poate ca si din cauza ca sint prea banale, adica locuri in care 10 oameni din 10 se gandesc ca acolo pot face sex.
Fiti mai surprinzatoare. Unde s-ar mai putea face sex rapid? Sa fie undeva unde nici nu-mi trece prin cap, dar daca cineva ar vrea sa faca sex acolo ar putea. Si apoi exagerati, nene.
Ala cu cinematografu e okeiutz. Radioul e banal.

Ce nu inteleg eu este de unde apare flacara aia care ranjeste? Ce-i cu ea? Ce-mi comunica? Pasiune? Dracusor? Si vad ca apare peste tot. Deci asta e ideea creativa? Entran – tine in viata focul pasiunii? Bullshit, nene. Aici va dati singure cu stangul in dreptul. Forget about it! La fel, uitati despre oos/btl/outdoor, care toate-s cu flacara. Nu sinteti consecvente. Ideea voastra este una scurta care se transforma intr-una care nu e scurta. Urmati-o! Asta e ideea, asta trebuie sa spuna fiecare bucatica din comunciare. Flacara e o metafora slaba, care nu se intelege si cred ca nici nu e ceva barbatesc pana la urmaJ.


Ca sa rezum, aveti una scurta care devine una lunga, ca sa zic asa. Exagerati mai mult si fiti mai surprinzatoare.

Acum am ajuns la internet. EXCELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENT!

Fetele mele, stimatele mele domnisoare, ati trecut pe langa cea mai misto idee de campanie pe care am citit-o (si ma refer la toti concurentii). Si nu e pacat sa faceti un amarat de spoof? Ideea asta merita o soarta mult, mult mai “tare”, ca sa bag un misto de cacat legat de brief.
Asa ca faceti bine si luati ideea creativa de la acest spoof si bagati-o intr-o campanie.
VA ROG!

Asa ca data viitoare imbunatatiti considerabil prima ruta si creati-o pe a doua, plecand de la ideea internetului.
Spor, nene, si abia astept sa vad ce va iese pe asta misto (ca sa pun si un pic de presiune pe voi, ca meritatiJ).

t"

1 comment:

o'nitza said...

hey guys, e trecut de ora 9 si, din pacate, nu am primit feed-back, ceea ce ma face sa cred k probabil nu mai primesc azi. ce e mai nasol e k luni, knd ajungeti la birou si cititi commentu' asta e deja 14, iar ddl final e pe 15...sper ca se va prelungi aceasta data pentru ca vreau sa-mi imbunatatesc campania!