Wednesday, January 9, 2008

Entran - nota maxima in "clasa" craitza

Vine de la Miss Thing.

Aveti prezentarea ei initiala aici.

Craitza a sfatuit-o urmatoarele:

"Mi-a placut mult inceputul prezentarii.
Foarte amuzanta partea cu lucrurile la care se gandesc barbatzii.
De ce nu ai continuat ideea?
Obsesia barbatzilor pt sex a dus lumea la progres…sau ceva de genul asta. Pentru ca barbatzii au facut lucruri marete si au inventat avioanele ca sa fie admiratzi d efemei si sa se bucure d emai mult sex. Ca sa dai o dimensiune flatatanta acestei obsesiii pt sex.
La sfarsit poti zice ca acum nu mai e nevoie sa faca lucruri maretze ca sa primeasca mai mult sex, pt ca acum exista entran.
Incearca sa dezvolti directia asta. Sa alt efaci executzii. Executziile la directia unu sunt cu prea mult cu sex si demonstrative, nu persuasive. Si pierd exact intuitia pe care ai avut-o la inceput.
E ok cea cu usile tramvaiului, dar s-a mai facut cu acelasi mecanism.


Acum despre a doua directie, cea cu “dureaza mai mult decat prevezi”
E ok. Spoturile sunt ok. Clare. Se intorc la produs.
As zice sa mai incerci niste executzii comparative, poate pe sistmul toata lumea face mai mult sex decat tine, cu o componenta de umor. E un insight, oamenii au aceasta senzatie, ca totzi ceillatzi se bucura de mai mult sex. De exemplu dupa ce cele 2 gargaritze nu s emai opresc din copulatie, operatorul sa puna piciorul, sa le calce si sa le opreasca. Din gelozie. Pt ca gandeste comparativ.


A treia directie ar fi elibereaza-te de inhibitzii- dupa entran vei fi chair prea dezinhibat...
Directia e buna, e autoironica. Incearca executzii mai surprinzatoare. Despre cat de dezinhibat poti fi dupa entran. Cat de mandru si de sigur pe tine, chiar daca nu pare sa ia."

Iar consecinta se gaseste aici.

No comments: