Wednesday, January 16, 2008

despre acelasi delay

Asa cum va anuntam in commenturile de la postul anterior, nu am facut nici un anunt cu privire la noul deadline pt modificari, pentru ca nu am reusit sa trimitem toate feedback-urile. Problema principala cu care ne confruntam momentan este de natura tehnica (pe genul "This is an automatically generated Delivery Status Notification. THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipients has been delayed." samd)

Asa cum spuneam cand am stabilit regulile, timpul minim pe care il primiti pentru modificari este de 3 zile. Va reamintim insa ceva: acest mentorship este o cale prin care puteti invata chestii, vorbi cu directori de creatie super tari si dezvolta portofolii, dar este, de asemenea, o competitie. Lucrati la idei mai bune si la prezentari mai bune fara sa va preocupe atat de tare care e noul deadline - evident ca niciodata nu vom fi absurzi sau imposibili, si intotdeauna vom cauta o cale de a rezolva probleme si de a fi fair cu toata lumea (in mod surprinzator sau nu, voci nemultumite pt ca se simteau "dezavantajate" de faptul ca nu pot participa la prezentarea ideilor live de data trecuta au sfarsit prin a obtine punctaj maxim, pentru ca munca lor s-a simtit chiar si asa, de la departare).
Noi incercam sa va ajutam cat de mult putem, sa raspundem la toate mailurile si commenturile samd - iar cand intarziem cu ceva, asta se intampla in general pentru ca mentorii chiar stau si analizeaza fiecare rezolvare in parte. Dar nu prea intelegem mesaje repetate in care ne spuneti chestii gen "parca m-as retrage, ca nu-mi prea convine, si de fapt, am facut rezolvarea in 10 minute, asa ca daca n-ati fost in stare sa apreciati cat de mult dau in 10 minute, fuck off." Atitudinea asta ne lasa un gust amar si nu ne arata in nici un fel ca vreti cu adevarat sa castigati, sa va imbunatatiti, sa faceti din participarea la creative mentorship o experienta cat se poate de utila si sa make the most of it. Daca iti doresti cu adevarat ceva, faci tot posibilul sa obtii acel ceva; noua asa ni se pare. Ca aici sau aici, de exemplu.

6 comments:

the gavrilescu said...

Fuck off again, nu are nimeni nimic de invatat din feedbackurile voastre in doi peri. prea ati luat toata lumea la misto nefiind in stare sa scoateti niste materiale care sa reprezinte intradevar un punct de plecare pentru cineva care are cu adevarat nevoie de mentorship. Comentam idei la 3-4 saptamani. Asa ar fi trebuit sa se numeasca programul. Si apreciem daca puneti ideile in powerpointuri cu floricele, mai ales la produse destinate barbatilor.

Anonymous said...

:))))) f tare exemplul lui Alex de la The Design Concpiracy! multumim! cred ca dupa mentorship o sa primiti si voi o gramada de felicitari/cards/biletele/telefoane anonime sau nu :P

McCann Creative Mentorship said...

@the gavrilescu, in mod poate surprinzator pentru tine, am primit si multe mesaje din care reiesea ca feedback-ul a fost de mare ajutor. dupa cum spuneam, pana la urma depinde de fiecare cat de mult vrea sa se foloseasca de acest program.

@anyta, ne bucuram ca ti-a placut :)

Anonymous said...

Nu pun la indoiala intentia mentorilor de a ne ajuta, dar mi-ar fi placut sa primesc comentarii la fel de dezvoltate ca cele afisate pe site, care i-au ajutat pe unii sa isi imbunatateasca ideile.

In alta ordine de idei, foarte tare exemplul cu scrisorile de respingere :)

McCann Creative Mentorship said...

catalin, chiar acum lucram la un feedback general cu multe detalii, care speram sa va ajute pe toti, pentru ca surprinde cam toate greselile intalnite in rezolvari. asteptam parerea ta de indata ce il publicam :).

Anonymous said...

"Petitie pentru catapultarea lui the gavrilescu in spatiu"...