Friday, December 14, 2007

Situatia dupa prima notare

Asadar, iata ca s-au dat si primele note :).


Asa cum va spuneam in mail-uri, chiar speram ca v-ati distrat rezolvand acest prim brief, si ca feedback-ul v-a fost folositor. Trebuie sa recunoastem ca la majoritatea s-a simtit munca de dupa feedback, semn ca potential exista din plin, si ca e bine de exploatat cat mai departe de executiile cuminti si corecte :). Pana una-alta, la noul brief asteptam idei si mai spectaculoase, si mai surprinzatoare - mai ales ca acum aveti deja experienta (deh, ne-am invatat :) ) !


Situatia sta cam asa (va reamintim ca punctajul maxim este 5, si ca o rezolvare inseamna o persoana/echipa):
3 rezolvari au obtinut 5 puncte
2 rezolvari au obtinut 4,5 puncte
5 rezolvari au obtinut 4 puncte
3 rezolvari au obtinut 3,5 puncte
8 rezolvari au obtinut 3 puncte
8 rezolvari au obtinut 2 puncte
3 rezolvari au obtinut 1 punct
1 rezolvare a obtinut 0 puncte


Pana diseara veti avea pe mail si brieful nr. 2, care este cat se poate de challenging, si care are si un deadline relaxat, ca doar avem si sarbatori la mijloc :). Spor in continuare !


ps: daca exista cineva care nu a primit inca nota pe mail, pls dati un semn la commenturi.

5 comments:

Anonymous said...

nO, SIR! INK N-AM PRIMIT NOTA ...SA VIN CU CARNETU' ???? SUNT BOGDAN BADIU

andra said...

pacat ca nu ne mai intalnim pentru briefare:((
mi se parea o idee misto sa putem vorbi cu mentorii si sa punem intrebari fata in fata
plus ca-mi place si sediul :P

Anonymous said...

Mi-ar placea sa avem o intalnire cu mentorii, asemanatoare celei de la primul brief, ca sa afle fiecare live ce a facut bine si ce putea fi imbunatatit. Daca asa ceva nu este posibil, as vrea macar sa spuneti ce ati apreciat si ce ati depunctat, care au fost criteriile pentru evaluare. Eu unul am primit un punctaj mai mic decat ma asteptam si mi-as dori cat mai mult feedback, tocmai pt ca ma gandesc ca nota are o justificare si nu vreau sa repet greselile.

McCann Creative Mentorship said...

bogdan, s-a rezolvat !

andra, ocazii vor mai fi sa va intalniti cu mentorii si sa discutati cu ei pe indelete. deocamdata ne-am oprit din a face live briefingul si feedbackul de fiecare data, pentru ca am tot fost acuzati ca ii avantajam pe unii in detrimentul altora. Dar stai linistita, din cand in cand va vom face surprize din punctul asta de vedere.

Catalin, ce spui tu este practic fix partea de feedback. A existat o sesiune de feedback live, la care fiecare mentor a stat, a explicat, a raspuns la intrebari si a dat indicatii. Din pacate, nu putem orgazina feedback si dupa fiecare notare, pentru ca am lungi prea mult procesul. Insa vom mai vorbi pe blog despre criteriile de evaluare (in caz ca ele nu sunt inca suficient de clare :) ), si vom si posta o selectie de idei dintre cele care au obtinut punctajele cele mai mari. hope it helps :)

CMT

Anonymous said...

Catalin : Agree.