Saturday, May 19, 2007

Q&A Round

Avand in vedere ca au venit niste intrebari interesante din comment-urile la primul post, vom raspunde direct aici (si vom afisa si cateva alte discutii). Asadar:

Initiativa se adreseaza si celor care sunt deja juniori prin diverse agentii? (ne intreaba Eugen Suman):

Raspunsul la intrebarea asta e foarte simplu: programul e deschis absolut oricui. Nu conteaza ca esti elev, student, economist, sau - in cazul tau - junior la o alta agentie. Scopul e sa oferim un tool eficient de dezvoltare creativa pentru oricine crede ca ar avea nevoie.

Am inteles ca pentru studenti ar fi gratis? Is it true? (ne intreaba oktav):

E gratis pentru oricine, faptul ca o prezentare s-a facut in cadrul Olimpiadelor Comunicarii (i.e. eveniment pentru studenti) nu inseamna ca studentii sunt avantajati in vreun fel, fata de ceilalti doritori.

Se vor propune briefuri spre rezolvat? Ca ar fi interesant sa avem ceva mai complex in spate, pe care sa ne bazam creatia. (ne intreaba gia):

Da, mecanismul de baza este urmatorul: se da un brief lunar, voi le rezolvati, le trimiteti, si primiti un feedback coerent, de la creativii nostri seniori. Insa, inainte de toate acestea, avem pentru un voi si un fel de proba. :)

Ar mai fi de rectificat comentariul lui krossfire, care suna cam asa:
Oricum, merg pe deviza ''Nu-ti arata niciodata cele mai bune idei''. Daca ideile considerate (prin autoreflectie) mediocre ajung sa fie apreciate drept bune, probabil ca ideil cu-adevarat bune vor fi puse in aplicare din prisma practicantului, nu a ucenicului ;)

Ideea e ca acest program nu e menit sa ne aduca noua idei, you're missing the point - totul va fi transparent, veti putea vedea cele mai bune 'rezolvari' direct pe site, iar cei care vor participa la acest program vor putea vedea rezultatele fiecaruia.

Pana una alta, noi lucram de zor la lansarea de maine. Ne auzim atunci!

3 comments:

Anonymous said...

Ok, mersi frumos pentru raspuns. Mi-ar placea & prinde bine sa particip.

Anonymous said...

Comentariul respectiv nu avea legatura cu o afirmatie concreta a celor ce organizeaza evenimentul. Pur si simplu dadusem un raspuns unui comentariu anterior care implica faptul ca se duce lipsa de idei in publicitate ;)

Unknown said...

O intrebare: La prima intrebare din brief chestiunea legata de vizual se refera la ce mai exact? Nu pot spune ce fac eu pe tema asta da imi puteti spune voi cam ce se cere ca sa nu fac pe langa.
Umil ma retrag multumindu-va fain.