Tuesday, May 13, 2008

noutati, inclusiv feedback live

aoleu, iarasi a trecut timp mult si n-am dat nici un semn, asa ca e momentul sa mai inventariem noutati. drept este ca intre timp am avut si vacanta aferenta de sarbatori, si modificari interne, si olimpiadele comunicarii, la care au participat destul de multi dintre "invataceii" nostri.


Generatia 1 isi asteapta inca feedback-ul pt brieful de Vodafone. Pentru ca se pare ca avem probleme in a ne mobiliza sa scriem feedback-ul, si pentru ca avem multe solicitari in acest sens, va invitam maine, miercuri 14 mai, la orele 17, la sediul mccann, ca sa povestiti idei, sa primiti feedback live si sa mai socializati, in general, cu lumea din agentie, ca doar ati cam devenit de-ai casei :).


Generatia 2 isi asteapta primul brief, pe care nu l-am trimis inca datorita solicitarilor din partea a mai multi participanti la Olimpiadele Comunicarii. Avand in vedere ca astazi este finala, maine trimitem primul brief, prima provocare.

In acelasi timp, am tot primit cereri de internshipuri care ne-au dat de gandit, astfel ca ne-am gandit la niste internshipuri f tari de learn by doing cool stuff, pe care le oferim cu drag celor interesati. Mai multe detalii in curand.


Si tot in curand, respectiv pana la sfarsitul saptamanii, vom avea online si un test de selectie pt strategic planning. Stay tuned !

6 comments:

Dragos Lupascu said...

Si CreativeMentorhip cam pe cand incepe ? :)

iulian zaharia said...

test de selectie pt. strategic planning, adica post?

iulian zaharia said...

cand vine testu de planning? ;;)

Unknown said...

mentorshipul a murit. traiasca mentorshipul!

Unknown said...

BAAAAAI

Mai spuneti si voi ceva in pana mea!!!!!!

Cadrul 25 said...

Salut, am nevoie de un maestru zen sau macare de un crash-course in penetrarea acestei industrii. Am terminat de curand o faculatate de comunicare in Italia, printre primele in Europa daca imi permite-ti sa adaug asta, si imi petrec zilele visand la o cariera de copywriter in Romania. Am trimisn CV cam in toate partile si deocamdata nimic. Imi poate spune cineva cum sa abordez situatia deoarece sunt destul de nerabdator sa ma apuc de treaba. orice sfat e binevenit!!!