Friday, April 11, 2008

sugestii pentru noul mentorship

Nici n-am publicat bine rezultatele pentru a doua editie de Mentorship, ca Ana, una dintre fruntasele din prima generatie, a si venit cu o idee pentru noul format de mentorship :).


ea zice asa:
"ana ciobotaru: mi-a venit o idee
ana ciobotaru: ce-ar fi sa faceti cu a doua sesiune de mentorship un fel de apprentice
ana ciobotaru: ?
ana ciobotaru: adik sa filmati live-brifeingurile
ana ciobotaru: iar knd faceti "reducerea de personal" sa le zica ceva de genul: "you're fired!" sau ceva..."


voi ce ziceti ?

4 comments:

Eugen Suman said...

mi se pare o idee destul de slaba, fara suparare. e pt pustii care au impresia ca advertisingul e showbusiness. viitorii figuranti din adv.

Anonymous said...

Va multumesc frumos ca nu m-ati ales.Va multumesc ca nu mi-ati trimis acel mail in care ni se spune ca ideile noastre au fost la prima mana.Nu sunt suparata (sa nu ma intelegeti gresit) iar multumirile chiar vin din suflet.
Cred ca acest mentorship ar trebui sa se numeasca mentorshipul penibilului ! Nu stiu pe ce baza ati ales-o pe Ana Ciobotaru insa ar fi bine sa va mai ganditi !Ar trebui Ana sa iti ti putin in frau ideile tale geniale ca altfel o sa ti se zica tie "you're fired!".
As vrea sa le spun celor care au aplicat (si nu au fost admisi)cat si celor care doresc sa aplice sa stie ca exista si alte agenti care spre deosebire de mccann raspund la mail,sunt promti, te trateaza cu respect, iti apreciaza munca si nu iti raspund cu "daca nu iti convine nu esti obligat sa aplici" sau "poti oricand sa iti retragi aplicatia". Asa ca oameni buni nu disperati. Publicitatea nu incepe si nici nu se termina cu "creativii mccann". O zi buna.

Catalin Avramescu said...

Daca lucrezi in publicitate este imposibil ca, mai devreme sau mai tarziu, sa nu ajungi fata in fata cu clientul pentru ca sa ii prezinti ideile tale. Din aceasta cauza ideea mi se pare foarte constructiva, dar mai ramane sa gasim un format care sa convina la toata lumea. Ar fi interesant sa fixam o data la care au loc aceste prezentari (eu as propune joi dupa-amiaza sau seara) pentru ca sa putem invata si unii de la altii sau din greselile altora.

CNB said...

In primul rand vreau sa ii felicit pe cei care au intrat in seria a doua....Catalin tu ai perfecta dreptate...in fond aceasta scoala trebuie sa te invete si ar fi ok daca s-ar putea ca si cei care nu au intrat sa vada lucrarile celor care au intrat si o evaluare a acelor lucrari si ale noastre (ale celor care nu au intrat)....eu cand m-am inscris in aceasta scoala m-am inscris in primul rand pentru ca mi-a placut brieful si in al doilea rand pentru a invata ceva....oricum e un program bun care mai are nevoie de schimbare a catorva lucruri...multa bafta pe viitor