Saturday, November 10, 2007

ne apropiem de briefarea live

Va asteptam miercuri, 14 noiembrie, orele 16:00, la sediul McCann din Nicolae G. Caramfil nr. 61C, ca sa va cunoasteti mentorii si sa va primiti brieful. Dupa cum v-am mai spus, prezenta la acest live briefing nu conditioneaza in nici un fel posibilitatea rezolvarii briefului - il veti primi si in varianta electronica, asa ca veti avea oricum de lucru :).


Pozitionare pe harta

7 comments:

Codruttzz said...

...uffff

de ce nu se poate intr-un weekend? sa vina si cei din provincie, nu numai cei din buc...damn it!

Anonymous said...

Nu se poate marti?pls marti pretty pls :d

Anonymous said...

aoleu ce departe e, stie cineva cum se ajunge acolo?

the gavrilescu said...

Chiar nu se poate in weekend?

Anonymous said...

aaoleu, am miercuri de la 3 la 5 seminar la anatomie si daca nu ma duc nu mai intru in examen, DAAMN ce naiba sa fac, cred ca zicea bine el sa fie in weekend

McCann Creative Mentorship said...

Dragi frati intr-ale mentorshipului, nu se poate decat atunci cand am zis ca incercam sa se poata. Ca si voi si noi avem meetinguri cu clientii si proiecte de finalizat. Dar, n-aveti teama, daca n-ajungeti nu inseamna ca sunteti la minus, brieful se da si pe mail si veti primi toate indicatiile pe care le primesc si cei prezenti ptr ca vom face un fel de meeting report :-)
so, chill

Anonymous said...

cu riscul de a nu parea original (intrebarea a mai fost pusa) : G1 cand primeste mult asteptatul feedback pe varianta imbunatatita - cea trimisa in urma sfaturilor date de catre mentori ? Mersi :)