Thursday, November 15, 2007

Dupa intalnire, new rules

wow, cati ati venit ieri!! Noua ne-a parut ff bine ca am umplut sala si ca am vazut ceva fetze zambitoare care au parut convinse de scuzele noastre (trebuia sa mancati din prajiturile alea ca altfel se ingrasa oamenii din creatie :-)


Mai multe poze si povesti intr-un post ulterior, acum straight to business ca sa lamurim din nou pentru cei care au venit si pentru cei care nu au putut ajunge ce se intampla.


Astazi ati primit toti (G1, 2 si 3) pe mail primul brief dupa instaurarea "noii ordini". Brieful are ca deadline data de 28 noiembrie si rezolvarile le veti trimite la cunoscuta adresa de e-mail.

Cum va functiona programul de acum incolo?


Pentru stimularea concurentei si a muncii serioase, incepand cu acest brief vom intra intr-un program mai riguros dupa cum urmeaza:
- veti mai primi 4 briefuri (in total 5 cu asta trimis azi) si veti fi notati dupa fiecare brief cu note intre 1 si 5
- trebuie sa aspirati la 5 pentru ca 1 e nasol si trebuie sa luati minim 6 la primele doua
- daca dupa primele doua nu ati reusit sa strangeti 6 puncte nu veti mai primi brieful 3 si se va considera ca ati iesit din program

Cum se rezolva briefurile?


Briefurile se dau live (si ulterior pe mail ptr cei care nu pot ajunge) si au o perioada de 2 saptamani de rezolvare; ulterior noi corectam 1 saptamana si va dam feedback (live sau in scris) la sfarsitul acesteia. Voi mai aveti cateva zile (3) pentru a modifica dupa care sunteti notati. Then, primiti alt brief.


Dupa primirea oricarui brief aveti doua zile sa puneti intrebari mentorilor vostri. Raspunsurile si intrebarile vor fi postate pe blog ca sa avem equal playing field :-)

Care este orarul de acum inainte?


iata mai jos (data cand primiti brieful, doua saptamani de munca cu exceptia perioadei de craciun-an nou, modificari si notare) insa e posibil sa schimbam evident prelungind nu scurtand deadlineurile :-)



Next steps

  • Trimiteti intrebari
  • Rezolvati :)

11 comments:

Eugen Suman said...

sal. misto. ati pus aiurea fotografia cu tabelul, nu se intelege nimic, rezolutie mai mare please.

ce se intampla cu g1, cei care au facut deja brieful pe fujitsu (si care n-au primit feedback pt seria de modificari)? se mai ia in calcul, se da uitarii?

thanks.

Anonymous said...

Una bucata doleanta: avand in vedere ca din orarul postat nu se intelege nimic, decat daca ai mancat multi morcovi la viata ta si ai "Ochi de vultur", mai scapani o dta orarul la o rezolutie mai mare si postati-l undeva de unde sa-l putem downloada.

the gavrilescu said...

1. Executiile trebuie sa comunice numai "mai multa placere" am inteles bine? 2. De ce targetul este numai barbati si nu cupluri acre vor fun ?

Anonymous said...

echipa popeyes nu a primit, din pacate pentru a doua oara, brief-ul pe mail :( si data trecuta l-am primit tarziu si zau ca suntem copii silitori si vrem sa ne apucam de treaba cat mai repede
adresa de mail : sosea_anda@yahoo.com
(in ceea ce priveste intalnirea am aflat prea tarziu de ea si nici pe mail nu am fost anuntati)
asteptam cu nerabdare brief-ul

McCann Creative Mentorship said...

@ Eugen - G1 care a rezolvat deja brieful Fujitsu a castigat experienta :-). Notarea incepe cu acest brief.
re. orar - vi-l dam pe mail asap
@ popeyes - vineeeeeeeeeeeeeeee!

Anonymous said...

fara suparare, dar in viitorul apropiat, ca sa fie programul mai credibil ar trebui sa mai angajati si voi pe cineve din cand in cand :)

Anonymous said...

ah acum am intrat pe net in cele din urma ah plata asta damn, si vad ca a inceput treaba, cum pot sa comunic si eu cu mentoru meu sa il intreb in leg cu bireful

Anonymous said...

ahhhhhhhhhh, am pus un comment alaltaieri nu stiu de ce nu a aparut, in fine, voiam sa aflu cum pot comunica cu mentoru meu, un id ceva sa il intreb in leg cu briefu, ca trece timpu, si am niste intrebari de pus, damn

McCann Creative Mentorship said...

ciucinciu, poti sa intrebi chiar aici orice legat de brief.

the gavrilescu said...

Am pus eu doua intrebari dar vad ca nimeni nu raspunde.

McCann Creative Mentorship said...

da, "mai multa placere" este mesajul care trebuie comunicat (am crezut ca este destul de clar din brief).

cat despre target, pentru acest exercitiu raman doar barbatii - ceea ce nu inseamna ca nu poate fi vorba de barbati care vor fun impreuna cu jumatatea lor de cuplu, ca sa zicem asa :)