Tuesday, August 28, 2007

Schimbari

Pentru cei care asteapta rezultatele - am inceput sa-i contactam pe mail pe cei admisi. Cat despre noul brief - va aparea azi, pentru ca am decis, pe ultimul moment, sa il compunem chiar din intrebarile propuse de cei care au trecut testul ultima data. Succes!

*update: Noul brief de test e acum online, cu deadline pe 12 septembrie! Toti cei care au intrat au fost contactati pe mail, iar, ca de obicei, cei mai nenorocosi isi vor primi feedback-ul individual.

**la cerintele publicului, i-am afisat pe cei admisi la sectiunea de comentarii ale acestui post.

38 comments:

Anonymous said...

Pentru cei care asteapta rezultatele...nu va aparea o lista aici ca data trecuta ca sa clarifice lucrurile...adica, cei ce n-au trecut nici acum testul or sa priceapa asta abia cand se vor fi saturat sa astepte un mail??? Great.

Anonymous said...

banuiesc ca ati terminat de trimis mailuri celor admisi, nu?:|

Anonymous said...

any minute now...:)

Anonymous said...

Au primit toti cei admisi rezultatele pe mail, sau si cei care inca n-au primit nimic mai pot astepta cu sufletul la gura?

Anonymous said...

Sincer sa fiu, nu stiu cine se ocupa de test insa mi se pare lipsa de seriozitate. Voi stiti ce zi este si ce ora este ? Sa va zic eu ! 28-08-2007 ora 13. Mereu am crezut ca Mccann este o agentie serioasa, sa nu fie asa !

Anonymous said...

Voi ati plecat in vacanta ? SA IMI SPUNETI SI MIE CA SA NU STAU PE AICI AIUREA !

Anonymous said...

Atata vorbarie pe acest site, dati si voi o adresa de contact buna, de unde sa primesti un raspuns si informatii despre adresa unde poti trimite brieful in caz ca o sa fie publicat pana ajungem la pensie. Andrei.

Anonymous said...

ma da cred ca v-ati dorit niste prosti sa creada ce spuneti.felicitari ati gasit!!!!!

Anonymous said...

si cei care nu au fost admisi, primesc vreodat feedback?

Anonymous said...

Avand in vedere ca a fost ultima 'admitere' fara ajutorul site-ului, ii afisam aici pe cei care au trecut ultima oara:

Liviu Oros
Ilinca Covreag
Liviu Brandusa
Irina Radencovici
Dan Zbuchea

Anonymous said...

dar de mentoree care au trecut in "primul val" ati uitat? am vrea un feedback daca se poate, dar sa fie rumenit bine.
asta inainte de al doilea brief.

Anonymous said...

Sunt in prima serie de mentorees si astept feedback la brieful cu deadline pe 15 august. Nu ma deranjeaza daca dureaza ceva mai mult sa primesc un raspuns, dar inca nu am vazut care e partea de mentorship a acestui program, in care ma aflu de peste o luna si jumatate. Niciun sfat, nicio corectura, niciun comentariu asupra ideilor trimise...cand vom incepe sa si invatam ceva ?

Anonymous said...

cand primesc detaliile despre urmatorii pasi cei admisi in runda a doua?

Anonymous said...

pana la urma cum ramane cu prima generatie de mentorees?...

sitza said...

Fac parte din prima generatie de mentorees si tocmai am primit un mail de la echipa creative mentorship in care imi explica ce o fost bun si rau in ce am facut si ce tre sa refac. Asta ce inseamna? In stilu mesajelor de pe capacele de bere sa "mai incerc" pana o sa trec la urmatorul nivel? Adik am fost sau nu admisa mai departe? me wondering...

Anonymous said...

Am trimis deja rezolvarea testului. Ma intreb daca nu cumva trebuia sa ma inscriu pe site pe undeva ca am gasit o astfel de informatie pe blog. E ok daca am trimis doar testul?
Alina Becherescu

Anonymous said...

nu mai scrie nimeni nimic?
ce se intampla? se dau raspunsuri? cand?
daca am trimis testul rezolvat trebuia sa primesc vreun mail inapoi?

Corina said...

hello, hello! anybody there? echo! nu se mai intampla nimic pe aici? cand se afla noile rezultate? multzam anticipat pt un posibil raspuns:)

Anonymous said...

ce s-a intamplat cu rezolvarile noastre cu deadline-ul pe 12 septembrie? ati uitat de noi :-s nu am primit mail de confirmare a primirii rezolvarii.. niciun raspuns... :-(

Anonymous said...

eu cred ca pana acum puteati si voi sa spuneti ceva pe blogu asta ca sta lumea si asteapta aiurea. ziceti si voi, ba prostilor am primit mailurile, ne uitam peste ele... etc

Anonymous said...

NESERIOZITATE, NESERIOZITATE, NESERIOZITATE ! Asta este ce am de spus despre voi. Daca as fi in locul celor care se ocupa de acest concurs mi-as da demisia, ca se pare ca nu fac fata. Ar fi interesant sa va interesati cum procedeaza alte agenti de publicitate cand este vorba de concursuri sau cum vreti sa le spuneti. Sa va spun eu ca probabil sunteti prea ocupati sa mancati semintele trimise de noi. Anunta o data la care o sa fie afisat brieful,cand se poate trimite acesta si cand se primesc rezultatele. Legat de toate aceste date agentiile mari le respecta, probabil ca lucreaza cu profesionisti. Am impresia ca va bateti joc de noi. Noi ne pune sperantele in voi, pierdem noptile gandindu-ne la breif iar voi va stergeti undeva cu sperantele noastre si asteptarile noastre.

A

o'nitza said...

wow...nici astazi nu se intampla nimic.

Corina said...

buna! se stie ceva de rezultatele testului de pe 12 sept? mersi anticipat

o'nitza said...

wow!!! nici azi...nu se intampla nimic?!?

o'nitza said...

wow!!! Nici azi nu se intampla nimic???

Anonymous said...

Sincer sa fiu m-am saturat ! Am incercat sa am rabdare o zi doua, zile insa au trecut doua saptamani. Recunosc ca sunt profund dezamagit de acest program si acum ii inteleg pe ceilalti care au mai participat. Nu inteleg de ce ati mai inceput acest program atata timp cat nu va ocupati. Mereu gasiti scuze, credeti ca pe noi ne incalzesc cu ceva. Daca eu in loc de brief as fi trimis o lista cu scuze dupa data de 12,voi at fi zis ca asta este, termenul nu se prelungeste. Sunt profund dezamagit.

o'nitza said...

wow...nici azi nu se intampla nimic???

o'nitza said...

wow! nici azi nu se intampla nimic!!!

o'nitza said...

wow!!! nici azi nu se intampla nimic...

Anonymous said...

heeeellloooooo!!!!!!
mai traieste cineva la McCann?
nimeni nu zice nimic, un mesaj ceva?... wtf?

Anonymous said...

pe cand un nou brief test?

Anonymous said...

pe cand un nou brief test?

liqidme said...

wtf? a murit toata lumea?

Carina said...

De ce nu se mai vorbeste deloc despre a doua serie de Creative Mentorship? Deadline-ul era pe 12 septembrie, dar inca nu-am primit feedback. Blogul pare parasit :)

Anonymous said...

Ce se intampla. A intrat programul in vacanta:D? am facut brieful si era dead line in 12 septembrie, nu? Eram nerabdator sa astept raspuns, dar a trebuit sa ma multumesc cu nerabdarea o luna intreaga:D

Azy said...

Ce s/a intamplat cu site-ul ala sau si asta va fi un proiect mort ca mai toate incercarile de acest fel de pana acum?

jette. said...

pe cand urmatorul brief?

Anonymous said...

Salut ! Se mai desfasoara mentorshipul ? Cand se mai fac urmatoarele inscrieri?