Monday, August 13, 2007

Deadline-uri si altele

Intre renovari prin agentie si concedii, mergem mai departe cu programul. Ieri (12.08) a fost deadline-ul pentru al doilea val de rezolvari de test - asa ca toti cei care au (re)trimis vor primi confirmarile in urmatoarele ore. Testul nu mai e valabil, iar urmatorul se va da luni, pe 27 august. Pana atunci, nu vom mai face chestia asta pe mail, ci pe site, care beneficiaza de un sistem de upload de rezolvari (cu confirmare automata) si de messaging (pentru feedback), facand lucrurile mai simple pentru toata lumea.

Pentru cei care nu au trecut mai departe - daca nu ati primit feedback-ul cumva, please e-mail us ASAP. Asta pentru 'level ones'.

Cat despre prima generatie de mentorees, ei au primit deja un brief, pentru care au deadline miercuri (15.08) - si noi suntem foarte curiosi. :)

Mult succes in continuare!

6 comments:

Anonymous said...

Eu tot nu inteleg unde este super sistemul ala de pe site. Am terminat brieful valabil pana pe 15 (fiind din prima generatie) si nu stiu unde sa-l trimit :(

Anonymous said...

salut !... ipotetic vorbind - daca pana maine site-ul nu e gata noi ar trebui sa va trimitem proiectele oricum, astfel incat sa respectam deadline-ul ? Mersi anticipat de raspuns :)

McCann Creative Mentorship said...

Ati cam fost contactati despre chestia asta. :) Asteptam rezolvarile pe mail, astazi.

Codruttzz said...

Vroiam sa mai zic si eu ceva :)

1) Cum a ramas cu selctia aia de cele mai bune rezolvari pentru primul brief?

2) Daca un mentoree nu trece de primul brief care l-a primit, mai primeste si alte sanse?

Cam atat pentru moment...revin daca mai ma loveste ceva interesant!

Anonymous said...

cand vedem care e urmatoarea tura de mentorees? vad ca urmatorul test trebuie sa apara pe 27 august, adica astazi, si ma gandesc ca tot astazi trebuie sa aflam care sunt mentorees urmatori. am I right?

Anonymous said...

Cum ddl de trimitere a feedback-ului pe brieful de luna asta a fost depasit(ma refer la prima generatie de mentorees) ne puteti spune cand o sa il primim ?.....peste 1 saptamana, 2