Tuesday, July 10, 2007

O scurta statistica...

...arata ca am primit 75 de rezolvari (in timp util) pentru prima serie de mentorees, incadrandu-se perfect in planurile noastre de inceput. Dar cel mai interesant lucru pe care l-am observat este ca toata lumea e foarte curioasa sa afle cate locuri sunt disponibile in program. Raspunsul e simplu: nu exista o limita de locuri. Nu suntem o institutie de stat. :) Totul e in functie de evaluarea facuta de mentori!

16 comments:

Anonymous said...

E firesc sa apara nerabdari interesante cand raspunsurile intarzie 11 zile...mai ales ca nu le asteptam de la un butic de creatie.

Anonymous said...

Imi aduce aminte de o discutie destul de interesanta cu un amic de la drept. Pe scurt, in fiecare an Institutul de Magistratura scoate la concurs o galagie de locuri. Candidati, de cele mai multe ori, mai putini decat acest numar. Insa de intrat, de cele mai multe ori intra "un mare nimic".

ana said...

joi deci? trimiteti mail sau puneti lista pe blog?

Anonymous said...

fratilor problema este ca nu vreti sa faceti clar ce considerati voi creativitate si ce considerati voi scorneli.sint multi oameni creativi care insa se lovesc de neclaritatea cerintelor voastre.
daca vreti un anumit gen de gindire va rog sa specificati pt ca creativitatea nu se manifesta doar la nivelul cerut de voi.

Anonymous said...

!!! ora00.13 joi... si nimic... ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ de fapt nu ati specificat care joi ///

Anonymous said...

Fara suparare pentru anonimii care au tot comentat, nu inteleg de ce nu va asumati in mod public opiniile :)

In momentul in care vrei sa comunici ceva cred ca e ok sa spui si cine esti, asta daca vrei sa fie luate in seama cuvintele tale, nu?


In rest, you know, shine on on teh interwebs.

McCann Creative Mentorship said...

:) Astazi.

Anonymous said...

Azi e joi ??? cred ca da ...pentru cei care asteapta ... pentru mccan...???

Anonymous said...

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO E JOI !!!!

Anonymous said...

In sfarsit dupa a lunga asteptarea suntem aproape.
Eugens astia cu "anonim" probabil nu stiu sa piarda, si nu vor sa le apara numele. E greu de acceptata pentru unul care lucreaza in industrie de mai multi ani sa pice testul asta :)
Si cum spunea mama eu nu vb cu strainii (a se citi anonimi):)

Inca cateva ore pana la rezultate.

Codruttzz said...

AMR 11 ore pana la ora 24.00 :)) F5-ul meu s-a tocit de tot dar inca functioneaza!

Anonymous said...

Of ce tot aveti voi cu saracii mentori ?
Credeti ca e usor sa evalueze 75 de nebunii de-ale noastre :) si pe langa asta sa-si mai faca si treaba de zi cu zi ?

Nu cred ca exista mai multe feluri de creativitate si in nici un caz nu cred ca se asteapta de la noi un anumit tip de gandire.

Ni s-au dat niste probleme foarte vagi tocmai pt a se vedea creativitatea de care suntem in stare cand nu ni se impune nici o limita.

Si daca acum avem idei, atunci cand o sa avem un brief serios, formulat in termenii clientului, cu atat mai mult vom avea :)

Anonymous said...

cind dracu o sa trimiteti raspunsurile alea? de cind trebuie sa astept 3 weeks ca sa primesc o amarita de flegma? si oricum cine v-a obligat sa incepeti programul asta ca oricum va doare direct in cur de el?

Anonymous said...

am inteles.....joi e in iulie...august...septembrie...anul 2007...2009...2010................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................sau joi 12 iulie 2007 ora 23.59................................................................................................................................................................................................

Anonymous said...

bai...teoretic...daca nu ati postat inca rezultatele, si cum va declarati o institutie de ne-stat :D, inca pot sa mai trimit rezolvarea...NU? :D
Then again, cine stie. Poate sunt un geniu. Si voi m-ati rata din cauza unei formalitati.

McCann Creative Mentorship said...

Stai linistit, mizantropule, ca ocazii mai exista. Cand esti gata, trimite-l.

@Fata cu portocale: apreciem intelegerea. :)