Thursday, June 14, 2007

Quickie

Cand am lansat pentru voi testul, am dat si un deadline (pe care il stiti deja) - respectiv 15 iunie. Puteti trimite rezolvarile pe tot parcursul zilei, pana la 23:59. Dar haideti sa va povestim cate ceva despre acest test, si despre mecanismul acestei probe - si cum nu trebuie sa va grabiti cu rezolvarea.

Toate rezolvarile care vor ajunge la noi inainte de deadline vor fi evaluate in saptamana imediat urmatoare - timp in care vom si updata partea tehnica a site-ului, pentru a trece la urmatorul nivel al programului. Astfel, 'norocosii' vor face parte din prima generatie de mentorees.

Cei care nu vor reusi sa trimita la timp nu prea au de ce sa se supere (stim si noi ca e sesiune) - in nici un caz nu au pierdut ocazia. Va sugeram sa nu va grabiti cu rezolvarea - ganditi-o. Pentru ca cei care vor 'pica' in faza aceasta vor fi nevoiti sa astepte pana la lansarea unui nou test (care va iesi din doua in doua luni).

Deci tineti minte: testul il puteti trece foarte bine, dar il puteti 'pica' la fel de usor (iar explicatia o gasiti la inceputul briefului, si este foarte simpla: vrem sa vedem cum "derapati creativ" - AKA daca aveti idei).

Intrebari?

Urmeaza sa postam un 'progress report', sa va povestim cum a decurs pana acum proiectul. :)


7 comments:

Anonymous said...

E senzational ce se intampla. Pacat ca nu au avut si altii initiativa asta.Eu fac totul din creion , daca nu e cu suparare.

Anonymous said...

Aveti si o mica problema..ati scris 15 iunie, inclusiv !

Azy said...

Cand va fi anutata prima generatie de mentorees. :))
Ca sa stiu si eu cat tutun si cata cafea mai bag.

Anonymous said...

Am trimis pe ultima suta de metri. Adica pe la un 23 si cateva minute. Acum e 00:19. Sa astept confirmarea maine dimineata sau sa ma ingrijorez ca mai-ul meu zburda prin meandrele internetului, fara tzinta?

Anonymous said...

Deci cam pe cand credeti ca vom afla si noi cine trece mai departe si cine nu?

Anonymous said...

Eu o sa trimit maine cand apuc.
Asta e, nu ma impac cu deadline-uri si gata...
Dar si vorba aia "cel din urma va fi cel dintai" asa ca...

S.M.Max said...

zzzz