Friday, June 1, 2007

Doua observatii

1. Echipele sunt binevenite. In viata reala se lucreaza in echipe de cate 2. V-ati intrebat de ce? Pentru ca in echipa esti mai eficient, o iei mai putin razana si pentru ca munca noastra se bazeaza pe brainstorming. Deci, gasiti-va jumatatea! Si nu veniti nici cu echipa de fotbal. Adica nu mai mult de 2.

2. Am vazut ca toti au trimis doar worduri si mi-e sa nu se fi inteles gresit textul meu introductiv. Puteti sa va exprimati oricum. Fiti cat mai persuasivi! Daca scrieti ca Hemingway trimiteti worduri, dar daca sunteti Jeff Koons puteti trimite o instalatie formata dintr-o capra care duce in spate statuia lui Chuck Norris. Nu va puneti restrictii de format. Surprindeti-ne!

~Adrian Botan

8 comments:

Twisted said...

Mai dupa cum merg treburile se pare ca o sa avem parte de Olimpiadele Comunicarii Revolution...imi place ca a inceput sa ia amploare si la noi fenomenul pe care eu il numesc "adoptarea si cresterea puilor straini in ograda proprie"...Iar brieful?...jos palaria!...Iata ce e creatia...libertate ,"out-of-box" si dead-line :D...
O intrebare am insa(de fapt 2)....daca luna viitoare o sa poata participa si alti "pui" decat cei "acceptati"?...si...daca cei "acceptati" pot sa fie "expulzati" la un moment dat?

Oktav said...

oke..eu nu mai inteleg nimic..
se "oamenii" aici? eu stiam ca trec mai departe toti 8-| se primesc briefuri lunar.. sau ceva de genul asta.. ma rog.. deadline-u` iti da viata ;) asa ca ne auzim pe 13.. 14.. 15..

Unknown said...

ori o sa sune funny, ori o sa sune penibil. Definiti-mi si mie "vizual" din task-ul 1 :D

Anonymous said...

de ce tre' sa sune cumva?:)
cert e ca nici eu nu stiam ce-i vizual(nici acum nu stiu :)).
am presupus si io ca vine de la "a vedea"(sau ceva de gen :D) si-am facut o chestie la care lumea sa se poata uita =))

Anonymous said...

cat timp sa astepte omul pana sa trimita alt mail, in cazut in care nu ati confirmat?

Anonymous said...

Pai sa va spun teoria care o stiu eu.
Sunt 3 categorii de oameni:
1. vizuali
2. auditivi
3. kinestezici

Intr-un training spre exemplu...cei vizuali retin mai usor informatia daca le faci un ppt dragutz...viu colorat....etc. Asa si pt ceilalti...fiecare cu categoria lui.

Sper ca am lamurit putin...daca nu...sa imi spuneti :)

Eugen Suman said...

Puteti sa-mi spuneti care e limitarea de size pt attachements la casuta voastra de mail? Ca mie mi se tot intorc mesajele.

Anonymous said...

rezolvarile sa le trimitem pana la ce ora?