Wednesday, November 28, 2007

prezentari rezolvari brief live

Ana ne-a atras atentia cu observatia ei despre prezentarile live si a starnit tot felul de intrebari intre noi cu privire la cum ar trebui sa decurga lucrurile saptamana asta. Si dupa ce ne-am consultat cu mentorii, am ajuns la urmatoarea propunere. Asteptam in continuare rezolvarile la brief pana diseara, asa cum ne-am inteles (nu uitati sa le semnati cu prenume_nume_entran pls).
Insa va invitam sa va sustineti ideile si sa primiti live feedback de la mentori vineri, 30 noiembrie, la orele 15, la sediul McCann pe care deja il cunoasteti.
Atentie: nu e obligatoriu !! Daca nu reusiti sa ajungeti, nu e nici o problema, nu va scoate nimeni din program si veti primi feedback-ul in scris. Dar daca totusi reusiti sa veniti, noi credem ca e o ocazie f buna sa va sustineti gandirea din spatele conceptelor si sa puteti pune intrebari legate de feedback :). Va asteptam!

15 comments:

Eugen Suman said...

imposibil. avem si noi joburi, deadline-uri. daca intalnirile se vor tine toate la orele astea, mi-e teama ca doar studentii si unemployed or sa poata sa vina pe la sediul mccann.

Anonymous said...

Pai eu sunt student si tot n-am timp, tot din cauza colaborarilor\proiectelor.

Cred ca ar fi mai fain sa apara intalnirilea astea dupa rezolvarile primelor doua brief-uri. Atunci am vorbi si de o etapa eliminatorie si cred ca si mentorii ar sti mai bine cu cine vorbesc si la ce se asteapta de la o prezentare live.

Codruttzz said...

eu unul sunt putin suparat pe sistemul asta care avantajeaza capitala. Una e sa citesti un brief intr-un word si alta e sa vorbesti cu omul sa afli ce gandeste, cum a gandit si cum va gandi de acum inainte. Si sunt convins ca subiectivitatea va conta la un moment dat, mai mult sau mai putin.

As vrea ca si cei din provincie sa primeasca o sansa (cel putin) de a va intalni, de a discuta, de a va atinge :)) - sau macar faceti o lista de discutii intre mentorees si mentori...pentru o comunicare mai buna, pentru impartasit idei, etc! Mi-ar placea sa vad mai multa interactiune intre mentori si noi.

Raman acelasi!

Anonymous said...

etape eliminatorii? aici oamenii se elimina, si v-a fii un singur castigator? un fel de mega star, ah

LEEVIEW said...

ar fi frumos ca intalnirile astea sa fie undeva pe la ora sase, cand scapam si noi de pe plantatii... Nu de alta, da' e pacat de prajiturile alea... :P

Anonymous said...

* va fi.

Anonymous said...

*va fi, ciucinciu

Gia said...

Eu cred ca Mentorii nostrii sunt mai ocupati decat noi, avand in vedere si raportul de forte care este diferit - ei ne invata, iar noi trebuie sa fim recunoscatori :) Astfel ca orice intalnire propusa est un plus. Daca unii pot veni, ok, daca altii nu pot ajunge, iar ok.
Cred ca sistemul e bine pus la punct, nu avem ce negocia in aceasta privinta :)

Succes!

Gia

McCann Creative Mentorship said...

multumim, Gia :). Inca lucram la un blog post care cam tot asta o sa spuna, dar pe un ton mai incurajator :).

sorin iordachescu said...

Pentru cei din provincie ar fi de mare ajutor cate un telefon scurt cu unele precizari legate de feed-back.
Va putem trimite numerele. Astfel beneficiem si noi de un ajutor cat de cat .

Anonymous said...

cat de greu e sa faci un site interactiv? grea provocare!

Anonymous said...

1. Cine ne spune si noua cum a decurs aceasta ultima intalnire? Impresii? Doleante? Sugestii?

2. S-ar putea sa primim si noi dupa "epuizarea" fiecarui brief toate rezolvarile trimise? Sigur ne-am mai largi spectrul de idei... :)

Gia said...

Eu nu as fi de acord ca toate rezolvarile sa fie trimise tuturor. Plus ca e un procedeu foarte complicat.
Poate doar niste impresii generale cu exemple, pe blog, pentru toata lumea, in urma rezolvarilor.

Gia

andra said...

eu am o nemultumire, tocmai mi-am deschis mailul si am primit feedback pe prezentare. Imi place feedback-ul, e clar constructiv si prietenos. E pacat de doua lucruri insa:
1. ca am primit altul vineri la prezentarea live
2. ca pe asta l-am primit in aceasta seara avand doar o zi la dispozitie sa schimb tot, si cred ca e toata lumea de accord ca e cam imposibil.

In concluzie vineri la prezentarea "reloaded" ma duc cu ce am modificat in urma feedback-ului de vinerea trecuta.

Si apropo de prezentarea de poimaine, pe la ce ora?

Eugen Suman said...

voi ati primit feedback? ca noi n-am primit nimic inca.